HTML

jgs

Friss topikok

Linkblog

Újabb válaszút

2009.09.28. 18:40 jgs

Tavaly kezdtem gondolkodni valami változáson a munkámat illetően. Nem mintha nem szeretném, nem mintha nem találnám érdekesnek, de egyre kevésbé találom a helyem. Nehezen jövök ki a főnökömmel is. Bizonyos dolgokban nagyon jól megértjük egymást, máskor meg agylobot kapok attól, hogy nem a lényegről beszélünk, hanem valami egész másról, miközben mindketten tudjuk, miről van szó. Ilyenkor az az érzésem, hogy hülyélnek nézzük egymást, és emiatt raboljuk egymás idejét.

A helyem is egyre kevésbé találom - lásd mint fenn. Az az érzésem, hogy a munkám immár túlnyomó részét nem a közvetlen szakterület, hanem a teljes cég érdekében végzem. Pillanatnyilag két projekttel foglalkozom időm cca 70%-ában, a többi marad a napi teendőknek, és a szakterületi elfoglaltságoknak (cca fele-fele arányban). Mindhatnánk, hogy a projektek eredményeit is használja a szűkebb terület, de igazából arról van szó, hogy sokkal szélesebb kör igényeire "lövünk". Ez van.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jeges.blog.hu/api/trackback/id/tr621413390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása