HTML

jgs

Friss topikok

Linkblog

Idénynyitó 2009

2009.03.22. 18:56 jgs

Múlt hétvégén már dolgozgattam kicsit a kertben, de igazán most indult a tavaszi kerti szezon. A múlt heti program a fűgereblyézés első köre volt, némi ásással kiegészítve. Volt is némi izomláz utána. Tegnap és ma a gereblyézés befejezése, sok-sok ásás, valamint a sziklakert átépítése, bővítése következett. Holnap veszek geotextilt, hogy a sziklakertre dobott fű ne gyűjjék ki, ledöngölöm a földet, meg még jön rá egy jó tíz centi föld hátulról, rá a geotextil, arra meg a sziklák, a növények meg némi mulcs. A szegélykó már megvan, csak azt nem tudom, a terasz felőli "sort" is kirakjam-e, hogy ne jöjjön fel hozzánk. Még eldől.

A jövő hétre még feladat lesz a kerekek cseréje (két ótó plusz az egyiken az egyik gumit javítani is kell), ablakok tisztítása, az első fűnyírás, az öntöző "központjának" cseréje, teszt, javítás, ahol szükséges, meg a többi szeéglykő lerakása.

Hja, ki köll hívni a fűtésszerelőt éves felülvizsgálatra, de az nem nagy meló, csak sokba kerül.

Hirtelen ennyi jut eszembe, de még bővítem, ha kiderül valami. :-)

Igaz, hogy fáj a csuklóm, holnapra a derekam is fog, és egész nap a marha hidegbe' vótam kinn, de nagyon jó végre a levegőn lenni, a napon dolgozni.

Szóval az idei idényt hivatalosan is megnyitottá nyilvánítom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jeges.blog.hu/api/trackback/id/tr541018577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása