HTML

jgs

Friss topikok

Linkblog

Hivatali ügyek II

2008.11.18. 19:33 jgs

November eljövetelével elérkeztek az útfelújítási munkálatok is. Kis hazánkban az a szokás, hogy az önkormányzat a maga fennhatóságának és felelősségének teljes tudatában elhatározza, melyik utakat fogják felújítani, valamint az ütemezést is eldöntik. Valamiért a felújítások november elejére ütemezése dívik minálunk (valaki tudja, miért?), ami önmagában még nem lenne probléma, csakhogy ez társul azzal az aprósággal, hogy az önkormányzatok egymással a minimális kommunikációt sem képesek fenntartani (ez egyébként jellemző minden, a magyar közigazgatásban részt vevő hivatalra).

A fentiek következményeként

a) a tavalyi őszt végig a b@szom agy dugóban üldögéltem végig hol az M3-ason, hol a Váci, hol a Rákos úton, mivel bár mindhárom felénk - Fót felé - vezet, természetesen egyszerre építették vagy bővítették mindhárom útvonalat (M3-M0 csomópont, ill. Szentmihályi út és Váci út felújítása)

b) két hete a lányom bölcsijébe (Veresegyháza irányába) kizárólag a felújítás alatt álló Fót-Csomád szakaszon, vagy a (ki gondolná?) szintén felújítás alatt álló Mogyoródon keresztül lehet eljutni.

Nem látom be, miért nem lehet ezeket a felújításokat az év elején egyeztetni, neadjisten figyelembe venni a szomszédoknál zajló hasonló munkálatokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jeges.blog.hu/api/trackback/id/tr85776542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása